Лепило за клинкерни елементи ARDEX X 7 F - Клинкер БГ

клинкер-лого
Отиване към съдържанието
ARDEX X 7 F - за тънкослойно полагане , стени и под, вътрешно и външно
  • Основа цимент
  • Покрива изискванията на EN 12004 за лепилен разтвор клас С2 ТЕ / S1
  • За полагане на плочки от теракота, керамика и фаянс, гранитогрес, мозайка от стъкло и порцелан, бетонови плочи, нечувствителни към влага естествени камъни
  • За вътрешно и външно приложение.
  • Лесна обработка
  • Висока якост
  • Дълго отворено време за работа
Основни характеристики:

Еластично тънкослойно лепило. Лесна обработка, висока устойчивост , дълго време за работа, широк спектър на приложение. Практически е пригодено за лепене върху всякакви подходящи основи като бетон, циментови замазки, калциум-сулфатни замазки, мазилки и др. Създава здрава връзка между строителните материали.

Метод на приложение:

Вътрешно и външно. За стена и под. За полагане на плочки от теракота, керамика и фаянс, гранитогрес, мозайка от стъкло и порцелан, бетонови плочи и нечувствителни към влага естествени камъни, с изключение на мрамор. Подходящо за гранитогрес при вътрешно приложение. За полагане на подходящи строителни плоскости, например гипскартон, изолационни плоскости от твърди пенопластии, минерални влакна       (изолационни плоскости от твърди пенопласти двустранно каширани). Плочки и плоскости върху замазки с подово отопление, полагане на плочки в плувни басейни, залепване на шумоизолационни вати и подложки. Отговаря на С2 изискаванията по DIN EN 12004.

Техническа карта за ARDEX X7 може да изтеглите тук
Лист с дани за безопастност за ARDEX X7 може да изтеглите тук
Телефон Клинкер БГ
Клинкер БГ имейл
+359 889 11 01 91
+359 888 88 79 96
contact@klinker-bg.com
Назад към съдържанието