Клинкерни павета на най-добри цени от Клинкер БГ - Клинкер БГ

клинкер-лого
Отиване към съдържанието
Продукти > Павета


Клинкерните павета са синоним на непроменяща се във времето визия!За цялостен завършен вид при проектиране и изпълнение на вашите обекти,винаги трябва да се помисли за всички допълващи детайли.Необходимо е да изберете и материалите и отделните елементи,които да хармонизират с пейзажа.Представяме Ви клинкерни павета,в богата гама от цветове и размери.Те са красиви и изключително трайни.Клинкерният паваж много подхожда,както за кокетни градински оазиси,така и за престижни пространства,подходи към къщи,улички,площади.Клинкерните павета не изсветляват,не се изисква поддръжка-почистват се и се мият от дъжда.Тези продукти са предпочитани и защото могат,да се монтират и демонтират лесно ,като може да се преместят на друго място.Клинкерните павета имат характеристики за 4 пъти по-висока якост и 40 пъти по качествени при изтриване от бетоновите павета.
Не избелява и не се изтрива, винаги е с жив, прекрасен цвят (пожизнена гаранция).
Не изисква поддържане. Замърсяванията се изплакват от дъжд.
Той може по всяко време да се извади, обърне или да се премести на друго място. Не е постоянно свързан с почвата и има чак 5 възможни повърхности за използване.
Той има 4 пъти по-висока якост от бетонен паваж (клинкерен паваж CRH с дебелина 45 мм = 80 мм бетонен паваж).
Траен (най-високият клас на устойчивост към изтриване – до 40 пъти по-висока от бетонен паваж).
Благоприятен за околната среда – изпича се само от глина и чист, изплакнат пясък. Няма никакви изкуствени добавки, примеси или оцветители.
Полага се свободно върху пясъчната основа. Не изисква бетонова настилка отдолу, представлява естествена изолация срещу влага или каквито и да било други материали.
Има трайни, естествени цветове по цялото сечение – широк спектър от цветове, които могат да се съчетават и да се слагат от тях различни композиции, също така и по дъги и окръ жности.
Добре се съчетава с камък, дърво и градински растения.
Отлично се оправдава във всеки климат (дори планински или морски) и през всеки сезон.
Клинкерни павета Sahara
Клинкерни павета Solaris
Клинкерни павета Alt Solaris
Клинкерни павета Amber
Клинкер павета Kalahari
Клинкерни павета Staromiejski Alfa
Клинкерни павета Toba
Клинкерни павета Alt Toba
Клинкерни павета Wega
Клинкерни павета Tybet
Клинкерни павета Classic
Клинкер павета Alt Classic
Клинкер павета Antika
Клинкер павета Mozaika
Материал
Клинкерните павета са керамични продукти, получени при комбинацията на глина,пясък и вода и изпечени в специализирани пещи на температура от 1110 ° C.Естествен материал,хармонизиращ с природата и изключително издръжлив.
Отлични повърхностти и възможно приложение на всяка страна от клинкерниото паве
Клинкерните павета са с много високо качество ,завършеност и перфектна текстура.Паветата може да се прилагат за изпълнение на довършителни работи, като например ръбове, бордюри, стълби, стени и други малки архитектурни елементи , тъй като страничните повърхности на клинкерната настилка са гладки и може да се използва всяка една от страните.
Цветовете
Клинкерните павета са с наситени и вечно издръжливи цветове.Поради основния компонент глина,който е натрален ресурс и отсъсвието на допълнителни химични примеси,паветата са предпочитан продукт,когато става въпрос за високо качество.Естествено добитата глина е основното,което прави клинкерните павета непроменени във времето и цвета е същия и след години.Клинкерът е материал ,който не се влияе от UV лъчите.Това е една от водещите му характерисики.
Най-висок клас против подхлъзване
Всички клинкерни продукти са подходящи за настилки за вътрешна и външана употреба.Предпочитани са за екстериорно полагане,тъй като са сигурен продукт ,при който след поставянето няма да има случай на подхлъзване  при сухи и мокри условия.Клас на противохлъзгане е U3
Устойчивост на абразия
Клас А2.Изключително висок класа на износване има клинкерният материал,което е присъщо на керамичните продукти,защото е произведена чрез екструзия.При този начин на производство е трудно да се отделят единични зърна от материала.Това е тайната на клинкерните павета ,настилки и стенни елементи да са несравнимо трайни и елегантни с години
Устойчив на киселини
Клинкерните павета са подходяща настилка при производствени,промишлени и помещения като гаражи,които са изложени на по-силни замърсявания и където има налични киселини течности.Глината в процеса на производство и изпичането и на изключително висока температура от 1110 ° C променя структурата си,което я прави високо надежден продукт за прилагана при киселинни ,детергенти и други.
Телефон Клинкер БГ
Клинкер БГ имейл
+359 889 11 01 91
+359 888 88 79 96
contact@klinker-bg.com
Назад към съдържанието