Препарат Lithofin KUKUE ARDEX за отстраняване на циментов шлам и остатъци от лепилни разтвори - Клинкер БГ

клинкер-лого
Отиване към съдържанието
Lithofin KUKUE - препарат за отстрабяване на циментoв шлам, стари варовикови отлагания и остатъци от циментови продукти
Свойства:
Lithofin KUKÜ разтваря и отстранява повърхностни замърсявания като остатъци от лепилни разтвори, циментов шлам, изцветявания, ръжда, котлен камък и др.

Технически данни:
Плътност: 1,12 g/cm3
pH-Wert: < 1 (концентрат)
Външен вид: жълт
Разтворимост във вода: много добра
Основни характеристики:

Lithofin KUKÜ представлява съвкупност от специални киселини, както и компоненти, засилващи почистването. Тази доказана вече 40 години комбинация предопредели Lithofin KUKÜ като почистващ препарат сред професионалистите.

За отстраняване на циментов шлам и остатъци от лепилни разтвори са необходими продукти, съдържащи киселини. Само с такива могат да се отстранят циментови филми. Отстраняването, тоест покриването с препарати, съдържащи масла или вакса, не е трайно решение.
Метод на приложение:

Lithofin KUKÜ има универсално приложение след полагането на плочки, за почистване на фасади- практически навсякъде, където трябва да се почистват керамични плочки, плочи от бетон и естествен камък. Препоръчително е външното му приложение.

Основи:
Всички киселиноустойчиви основи могат да бъдат почиствани с Lithofin KUKÜ, като например керамични плочки, цепен камък, настилки от керемиди, цигли, Cotto, както и повърхности от бетон и естествен камък.

Указание:
За полирани и фино шлифовани повърхности като мрамор, бетон и др. подобни Lithofin KUKÜ не е подходящ.
За шлифовани и груби повърхности от варовик и бетон трябва да се разреди с вода в съотношение мин. 1:20.
При естествени камъни като например Serizzo, които съдържат желязо, е възможна появата на жълт оттенък. За това е препоръчително този вид камък да се почиства само с Lithofin MN Zementschleierentferner, който няма такъв ефект.
За вътрешно приложение препоръчваме Lithofin KF Zementschleierentferner за керамични повърхности или Lithofin MN Zementschleierentferner за естествен камък.

Обработка:
Lithofin KUKÜ се разрежда с вода в съотношение до 1:20, нанася се върху предварително намокрената повърхност и след малко се изплаква с вода.
Трябва да се има предвид:

Препоръчваме предварително с продукта да се направи пробна площ.
Продуктът не е подходящ за чувствителни на киселини повърхности като полиран и фино шлифован мрамор, варовик и бетон, някои декоративни плочки, както и за емайл,цинк, хром, скъпоценен камък, лакирани повърхности и др.
Да се проветряват помещенията по време и след обработка, за да не се задържат изпарения в помещението.

Разход: около 30- 50 m 2 /l в зависимост от степента на замрсяване

Съхранение: на студено и сухо, до около 5 години в оригинално затворени опаковки
Телефон Клинкер БГ
Клинкер БГ имейл
+359 889 11 01 91
+359 888 88 79 96
contact@klinker-bg.com
Назад към съдържанието