Партньори

Cerrad Sp. z o.o.

Cerrad е един от най-големите и известни производители на керамични плочки в Полша и Европа.
Cerrad предлага висококачествени грес и клинкерни плочки. Продуктите се подлагат на строг контрол на качеството съгласно системата за управление на качеството по ISO 9001 и притежават български и чуждестранни сертификати.
Компанията датира от преди епохата на Втората световна война, когато е създадена фабрика "Радом" за керамични плочки и санитарен фаянс. Когато фабриката е преименувана на Cerrad през 1994 г., дългогодишният опит се съчетава с най-съвременните технологии . Това води до висококачествени продукти, оценени в Полша и в чужбина. Продуктите на компанията намират пазар в Германия, Румъния, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус, Молдова, България, Литва, Латвия, Русия, Казахстан, Азербайджан и Унгария.

Klinkier Przysucha S.A.

Началото на нашата компания датира от 1972 г. Оттогава сме били експерти на най-висококачествена керамика на базата на традиционния метод за производство на клинкер.

През декември 2013 г. стартирахме нова производствена база, която сега е най-модерната фабрика за фаянсови плочи в Европа. Максималната производителност на новата инсталация е около 60-70 мм годишно и благодарение на своята еластичност е възможно да се произвеждат плочки от различни цветове, формати и конструкции.
Разширената технология ни дава достъп до неограничени възможности за разработка на продукти, като запазваме много високи технически параметри.

Нашата оферта включва комплексни решения за сгради от всички стилове, вариращи от плочки от различни цветове, стълбищни системи и прозоречни первази до шапки за стени и профили на стени.

LHL Klinkier

Група Lode придобива акциите на полските фирми, които произвеждат строителна керамика:

CRH Klinkier Sp. z o
Cerpol-Kozłowice SA
и Patoka Industries Ltd,

След обединението, продуктите, предлагани под марката CRH Klinkier, се предлагат на пазара под нова марка - LHL Klinker.

Lode Group , се стреми да засили позициите си на пазара като един от най-големите частни производители на строителни материали в Централна и Източна Европа.

Освен това тя осигурява солидна основа за по-нататъшно разширяване на международните пазари, както в областта на доставките на материали, така и в областта на инженерните услуги.

ARDEX

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти. Много са предпоставките ARDEX да създава най-добрите връзки за своите клиенти

Gresmanc

Gresmanc Group e производител на антибактериални екструдирани продукти, международен еталон за качество и широката гама от специални части.

Портфолиото им се състои от високоустойчиви подови настилки и облицовки за места с голям трафик, обществени и частни плувни басейни , вентилируеми фасади.


Фирмата в желанието си да предоставят най-добри характеристики ,разработиха Active Plus, който осигурява антибактериални и антивирусни свойства на керамичните изделия, което ги прави идеални за обществени места, където хигиенните и санитарни грижи са от съществено значение: хотели, плувни басейни, болници, индустрии ...

Върни се в началото на страницата