Клинкер в интериора

Вижте всички статии

Идеите, които ще променят вашият дом – изберете клинкер и ще бъде…уютен, модерен и уникален!!!Ние от клинкер БГ бихме желали да споделим нашите идеи за този екологичен материал, в производството на който не се използват никакви изкуствени съставки и химикали. Голямото разнообразие от цветове в клинкерните модели позволява да намерите своето индивидуално виждане за интериорно решение. Бъдете сигурни, че качеството и характеристиките на клинкерните плочки са на отлично ниво.

Когато сме в ролята на дизайнери на собственият си дом е много трудна задача. Когато взимаме решения за интериора,винаги се обмисля боя, латекс, тапети , настилки, килими, плочки, пердета, мебели. За да бъдем креативни започваме да наслояваме идеи, да комбинираме множество материи, цветове, аксесоари и тн. Точно за това искаме да ви предложим съчетаване на изчистена визия с акцент клинкерните материали.

Разгледайте предложенията ни за различните кътове у дома и ще се убедите,че ако се комбинира семпла основа на стените, например в бяло и клинкерни плочки ще се получи доста креативно и приятно място.


Започваме от коридораКоридора е място,което се свързва с мръсни обувки, подпиране по стените, неволни драскотини от чанти, чадъри и тн. Не винаги, но повечето коридори са тесни пространства, където може визуално да ги променяте с хиризонтали и вертикали. Ние предлагаме различни по размери клинкерни плочки и клинкерни тухли. При нас в Клинкер БГ ще откриете много модели на няколко европейски производители .

Ако сложите по натурални цветове клинкер - червен, кафяв ще сте сигурни ,че няма да се личат неволно зацапване и нараняване по стената. Ако пък сложите светли цветове, няма да се притеснявате, че ще останат следи от драскотини и удари, защото клинкерните настилки са устойчиви при натиск и не може да се деформират. Друга от многото отлични характеристики е, че глазираният клинкерен материал не задържа петна и се почиства лесно. А ето и няколко идеи….

Клинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 Любимото място за разпускане – холаТази част от апартамента е от изключителна важност. Активното време прекарано с близки хора ни е много приятно и за това се впускаме да направим нашата всекидневна красива, практична и уютна. Идеите са много, но нашият съвет е да решите на първо място дали искате обстановката да е светла или в по-приглушени цветове.

Клинкер в интериораКлинкер в интериора
 

Ако имате камина, то предпочитанията винаги са да бъде облицована с клинкерни плочки или клинкерни тухли.

Клинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 

Другото място, което е предпочитано за тухлена стена е зад дивана. Много лесно, чрез използването на голямата гама от клинкерни модели може да изберете цвят, който да бъде акцент и да контрастира с дивана. За да не се губи красотата на мебелите, ако са в подобни нюанси със стените, може да разчитате на нашите екологични и красиви клинкерни продукти.

Клинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 


Спалнята – релаксиране и сънТази част от дома е много нежна и деликатна. Спалнята се свързва с много уют и време за почивка от натрупаното с цветове и предмети обкръжение. Това е помещение в е което сме голяма част от времето си. Там температурата трябва да е умерена, а въздухът чист. И какво по-подходяща от клинкерните елементи, които са екологични и без никакви вредни миризми. Цветовете им са натурални, вписвайки се много стилно и ненатрапчиво в интериора на спалнята. Клинкерните стени са подходящи за поставяне на топли, приглушени и насочващи светлина осветителни тела. Тухлената визия може да бъде на една от стените като акцент, а останалите да са чисти, бели и успокояващи.

Клинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 


Кухнята мечтата на всяка жена или почти всяка :)Клинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 

Клинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 


ТрапезарияКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериораКлинкер в интериора
 


БаняКлинкер в интериораКлинкер в интериора
Върни се в началото на страницата